КОТОР ВАРОШ, 7. новембра – Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић изјавио је да ће странка у Kотор Варошу и послије локалних избора бити незаобилазан фактор у формирању већине у Скупштини општине.


Чубриловић је данас на градском тргу у Kотор Варошу присуствовао представљању програма и кандидата ДЕМОС-а на предстојећим локалним изборима, те је нагласио да  је циљ да се освоје четири одборничка мандата.

“Листа ДЕМОС-а у Kотор Варошу састављена је углавном од младих људи који носе позитивну енергију и очекујем да сви они заступају политику странке и грађана ове општине”, нагласио је Чубриловић.

Kандидат ДЕМОС-а за начелника Kотор Вароша Немања Панић истакао је да терет кризе проузроковане вирусом корона на подручју општине мора бити равномјерно распоређен и да се локална власт, у пуном капацитету, мора ставити у службу грађана којима је помоћ најпотребнија.

“Наш програм се базира на укидању лиценци и ресурса за градњу мини хидроцентрала, као и максималан ангажман на привредном и економском опоравку након епидемије вируса корона”, рекао је Панић.

Носилац листе ДЕМОС-а за Скупштину општине Ђуро Kрчић поручио је да је велика част, обавеза и одговорност бити носилац листе која представља скуп младости и политичког искуства.