KОТОР ВАРОШ, 25. јуна – Ђуро Kрчић, одборник ДЕМОС-а у СО Kотор Варош и Славица Витезовић, члан Предсједништва ДЕМОС-а биће кандидати которварошког одбора странке за посланике у Народној скупштини Републике Српске на наредним општим изборима, који ће бити одржани у октобру.


Чланови Општинског одбора ДЕМОС-а Kотор Варош једногласно су прихватили њихову кандидатуру.

Прихваћен је извјештај о активностима Изборног штаба ОО ДЕМОС-а Kотор Варош, као и одлука о кооптирању нових чланова ОО ДЕМОС Kотор Варош.

Члановима Општинског одбора ДЕМОС-а Kотор Варош обратио се и Миленко Вучета, предсједник бањалучког Регионалног одбора те странке, који је истакао да је поносан на јединство које влада у которварошком ДЕМОС-у, али и на људе који се од првог дана држе заједно и заједнички раде на добробит својих суграђана.

”Поносни смо и на чињеници да је у нашем одбору у Kотор Варошу све више младих људи, који желе да дају свој допринос јачању странке и свакодневно су на услузи својим суграђанима”, рекао је Вучета.

Он је истакао да су свим Kоторварошанима, који желе да допринесе бољем животу својих суграђана, врата ДЕМОС-а широм отворена.

”Зато и овом приликом позивам Kоторварошане да нам се придруже, јер ће имати могућност да у оквиру ДЕМОС-а кажу шта мисле и какву имају визују развоја ове општине, али и да конкретно учествују у реализацији својих идеја”, поручио је Вучета.