KОТОР ВАРОШ, 27. маја – Директор Јавног предузећа ”Путеви Републике Српске” Милан Дакић, разговарао је јуче са начелником општине Kотор Варош Зденком Саканом и његовим сарадницима, о реализацији инфраструктурних пројеката у овој општини.

Начелник општине Kотор Варош упознао је Дакића са реализованим инфраструктурним пројектима и активностима у области путне инфраструктуре на подручју ове локалне заједнице.

Током састанка, било је ријечи о наставку реконструкције магистралног пута, који пролази кроз градско подручје Kотор Вароша, изградњи треће траке у Улици Стефана Немање, са прикључком на магистрални пут, као и изградњи кружног тока.

”Све процедуре везане за реконструкцију магистралног пута, који пролази кроз градско подручје Kотор Вароша, биће завршене у што краћем року, јер нам је жеља да овај град и његови становници имају квалитетну саобраћајницу”, рекао је Дакић.

Он је додао да се не може дозволити да главна саобраћајница у Kотор Варошу буде у оваквом стању и да ће се овај проблем приоритетно рјешавати.

”Од министра саобраћаја и веза Републике Српске Недељка Чубриловића добили смо задатак да тај посао у Kотор Варошу ургентно завршимо”, рекао је Дакић.

Дакић је подржао рјешавање проблема путне инфраструктуре на подручју ове локалне заједнице, наводећи да општина Kотор Варош у континуитету има значајну подршку Министарства саобраћаја и веза и Владе Републике Српске, те да ће и у наредном периоду бити настављено инфраструктурно улагање на територији ове општине и реконструкција путних праваца.

Начелник општине Kотор Варош Зденко Сакан захвалио је Дакићу на исказаној подршци, истичући да ће реализација поменутих пројеката допринијети развоју ове локалне заједнице.