KОТОР ВАРОШ, 25. септембра – Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић изјавио је синоћ да је Kотор Варош увијек био један од снажних стубова те странке.


’’Увјерен сам у велику подршку грађана Ђури Kрчићу и Славици Витезовић, нашим кандидатима за посланике у Народној скупштини Републике Српске из Kотор Вароша’’, рекао је Чубриловић на предизборном скупу которварошког ДЕМОС-а на Борју.

Према његовим ријечима, стручност кандидата ДЕМОС-а је неспорна.

’’Наши кандидати како живе и раде, тако и воде кампању и нећемо од тог принципа одустати. ДЕМОС води фер и коректну кампању, а свађе, увреде и омаловажавања нису средства наше политичке борбе. Наши аргументи су истина, правда, одговорност и резултати’’, казао је Чубриловић.

’’Очекујемо најмање шест мандата у новом сазиву Народне скупштине Републике Српске и најмање један у парламенту БиХ. ДЕМОС ће снагу показати на изборима. Имамо огромну подршку грађана широм Републике Српске, јер проводимо реалну, умјерену и компромисну политику. Подршку грађана осјећамо на свим нашим предизборним скуповима’’, казао је Чубриловић.